Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Na 25 jaar aan de kant geschoven

Laco en exploitant van zwembad De Smelen in Geldrop, vindt het ongehoord en ongefundeerd, dat zonder toetsing van feiten en zonder enige bewijsvoering Laco zeer negatief is weggezet en onterecht een enorme imagoschade is toegebracht.

Dat is de schriftelijke reactie van directeur Bert Lavrijssen op de beslissing van de gemeente om de bestaande overeenkomst met exploitant per 31 augustus 2016 te beëindigen. Lavrijsen vindt uiterst teleurstellend dat Laco na meer dan 25 jaar mijn of meer aan de kant wordt geschoven door B & W en de gemeenteraad. Volgens Lavrijssen heeft Laco het zwembad al die tijd naar behoren geëxploiteerd. Word vervolgd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.