Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

N-Joy gaat exploitatie Het Run voortzetten

De overeenkomst voor openluchtzwembad Het Run met Stichting N-Joy met de gemeente Drunen zou deze maand aflopen. De gemeenteraad heeft nu besloten dat N-Joy voor de komende 15 jaar de exploitatie gaat verzorgen. Stichting N-Joy was de enige partij die met een aanvaardbaar plan kwam voor de exploitatie van het bad.

De gemeente verstrekt een lening aan Stichting N-Joy van maximaal € 100.000 voor een periode van 3 jaar, tegen een gunstige rente. Ook neemt de gemeente voor een periode van ten minste 4 jaar het onderhoud van het technische gedeelte op zich.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.