Welkom

splash3

Nieuws

MVO certificaat voor De Windas

Sportfondsen Nederland heeft als doel een optimale balans te creëren tussen economisch rendement enerzijds en sociale en economische belangen anderzijds in het kader van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) met als doelen People, Planet en Profit.

Zwembad De Windas in Bergschenhoek heeft recentelijk het MVO certificaat ontvangen. Voor de beoordeling kijkt men bij ‘People’ (bezoekers en medewerkers) of de gedragscode van Sportfondsen van toepassing is, of er een actueel Bedrijfsopleidingsplan is, of het MVO een vast agendapunt in het MT-overleg is en het Keurmerk Veilig & Schoon is behaald.

‘Planet’ (duurzaamheid en energie) levert controles op richting het energie- en milieuplan en het inkopen van 100% groene stroom.

Vervolgens wordt bij ‘Profit’ (optimalisering van de exploitatie) gekeken naar groepsactiviteiten van onder andere bezoekers van 50+, de opbrengst per personeelsuur en het dekkingspercentage van de baden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl