Welkom

splash3

Nieuws

Motivatie om jeugd meer te laten zwemmen

In het Noorderparkbad in Amsterdam is het startsein gegeven voor het nieuwe schoolzwemseizoen. De KNZB, de gemeente Amsterdam en het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) werken samen om zwemmen meer op de kaart te zetten. De lessen staan dit jaar in het teken van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en sluiten aan op de leerlijnen van het bewegingsonderwijs.

De gemeente Amsterdam wil de zwemveiligheid onder schoolkinderen vergroten door zoveel mogelijk basisschoolleerlingen hun zwemdiploma te laten halen. Het schoolzwemprogramma is voor alle kinderen, met en zonder diploma. Voor kinderen met een zwemdiploma is het belangrijk om te blijven zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. De KNZB stimuleert de Amsterdamse zwemverenigingen om een goed vervolgaanbod te bieden, zodat kinderen makkelijker doorstromen vanuit het schoolzwemmen en verder kunnen gaan bij een zwemvereniging.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl