Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Motivatie om jeugd meer te laten zwemmen

In het Noorderparkbad in Amsterdam is het startsein gegeven voor het nieuwe schoolzwemseizoen. De KNZB, de gemeente Amsterdam en het Centrum voor Topsport en Onderwijs (CTO) werken samen om zwemmen meer op de kaart te zetten. De lessen staan dit jaar in het teken van de Olympische Spelen in Rio de Janeiro en sluiten aan op de leerlijnen van het bewegingsonderwijs.

De gemeente Amsterdam wil de zwemveiligheid onder schoolkinderen vergroten door zoveel mogelijk basisschoolleerlingen hun zwemdiploma te laten halen. Het schoolzwemprogramma is voor alle kinderen, met en zonder diploma. Voor kinderen met een zwemdiploma is het belangrijk om te blijven zwemmen en de aangeleerde vaardigheden te oefenen. De KNZB stimuleert de Amsterdamse zwemverenigingen om een goed vervolgaanbod te bieden, zodat kinderen makkelijker doorstromen vanuit het schoolzwemmen en verder kunnen gaan bij een zwemvereniging.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.