Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Mosterd na de maaltijd in De Bilt

Je zou het haast lachwekkend noemen. De gemeente De Bilt wil via een online-enquête informeren in welke activiteiten de toekomstige gebruikers van het nieuwe zwembad geïnteresseerd zijn.

Dit varieert van baantjestrekken, trimzwemmen, aquajoggen, aerobics, vinzwemmen, survivalzwemmen of fifty-fit. Wellicht was het beter geweest om voor de aanbesteding de inwoners erbij te betrekken.

De komst van het nieuwe zwembad heeft veel voeten in de aarde gehad, drie wethouders konden op het dossier voortijdig vertrekken. De laatste wethouder heeft het zwembad er min of meer doorheen gedrukt zonder de toekomstige gebruikers hierin te betrekken.

Het resultaat is een recht toe-recht aan zwembad waar geen voorzieningen in zijn opgenomen voor onder andere de jeugd. Tevens zijn de verenigingen ook niet in de besluitvorming betrokken. Het nieuwe Brandenburg in Bilthoven gaat begin september open.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.