Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Mosaqua lanceert app

Het onlangs heropende Mosaqua in Gulpen heeft een zwembad-app gelanceerd. Via de applicatie, die zowel voor Android- als voor Apple- is ontwikkeld, is snel informatie te vinden over bijvoorbeeld openingstijden en het gebruik van buitenbad en ligweide. Ook het laatste nieuws over activiteiten in het subtropisch zwemparadijs zijn via de app te lezen. Wie de push-notificaties van z’n mobiele telefoon aan zet, krijgt ook een bericht als het zwembad bij drukte tijdelijk vol is. De Mosaqua-app is gratis verkrijgbaar in de Apple- en Google-store.

mosaquaapp

 

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.