Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Moeilijk om het hoofd boven water te houden

Het blijkt dat het steeds lastiger wordt om het ledenaantal van zwemverenigingen op peil te houden. Overal in het land loopt het terug, meldt ook de KNZB. De jeugd kiest steeds minder voor de zwemsport.

Ondanks allerlei wervingspogingen en tal van initiatieven lukt het niet meer om de jeugd te interesseren voor het zwemmen. Zelfs het vinden van mensen die in een bestuur van een vereniging willen gaan plaatsnemen blijkt ook moeilijk te zijn.

Door de vergrijzing stoppen ook veel bestuursleden en er komen geen nieuwe mensen voor terug. Voor de zwembaden is het ook een aderlating want de verenigingen zijn ook een belangrijke bron van inkomsten.

Op verschillende locaties wordt nu de noodklok geluid door verenigingen maar zie die maar eens stop te zetten. Zwemverenigingen staan niet op zichzelf ook in andere sporten blijkt het steeds moeilijker te worden om nieuwe jonge leden te werven.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl