Welkom

splash3

Nieuws

Modernste technieken bij nieuw zwembad Krommenie

De bouw van het nieuwe zwembad De Crommenije in Krommenie is gestart, een project van bijna 11 miljoen euro.

De waterbehandeling in de nieuwe Crommenije wordt voorzien van de modernste technieken. Hieronder de diverse onderdelen:

– Het filtermedium zorgt voor de meest optimale filtereigenschappen; voorfiltratie middels trommelfilters en deelstroom zandfiltratie met BiFlow filters.

– Daarnaast krijgt het zwembad een UV desinfectie voor onder andere het reduceren van het gebonden chloor. De waterbehandelingsinstallatie wordt voorzien van een modern zoutelektrolysesysteem.

– Bovendien zorgt een geavanceerd monitoringsysteem voor de chloor- en pH-waardes, zodat dagelijkse metingen niet nodig zijn.

– Voor de luchtbehandeling wordt het zwembad voorzien van het Climotion-systeem van Hellebrekers. Deze oplossing staat garant voor maximaal comfort tegen minimale energiekosten.

– Uiteraard wordt in het zwembad ook LED-verlichting geïmplementeerd.

Het complex krijgt buiten een 50-meterbad, een springkuil met 1- en 3-meter springplank en een kinderbad. Binnen komt er een 25-meterbad, een instructiebad met beweegbare bodem en een kinderbad.

Volgens planning zal het zwembad in 2017 worden opgeleverd. Het ontwerp is van Slangen + Koenis Architecten en bouw word uitgevoerd door Lokhorst Bouw.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Nieuw zwembad voor Beuningen

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl