Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Het moddergooien naar elkaar is begonnen in Den Helder

Nadat eerder bekend is geworden dat het vijf jaar oude zwembad in Den Helder grondig gerenoveerd moet worden is het moddergooien begonnen. De gemeente heeft eerder de aannemerscombinatie officieel aansprakelijk gesteld voor de scheuren in het betonwerk en de grote problemen van het tegel- en voegwerk.

De aannemer meldt nu dat zij al tijdens de bouw het advies- en projectbureau en de gemeente hebben gewezen op fouten in de constructie. Deze wijst vervolgens een beschuldigende vinger naar het adviesbureau dat verantwoordelijk was voor het ontwerp en de constructie.

Het beeld dat rond het zwembad nu opdoemt is er één van partijen die met een beschuldigende vinger naar elkaar wijzen. Al met al is het voer voor een lange juridische strijd over verantwoordelijkheid die waarschijnlijk lang zal gaan duren.

De messen zijn daarmee geslepen en de directie van het zwembad heeft nu de medewerkers opgedragen om geen mededelingen in de media te doen. Alsof je de media hier nog buiten kunt houden, de Helderse Courant heeft inmiddels al een aardig dossier opgebouwd.

Het zwembad is destijds voor ruim 24 miljoen gebouwd en geldt tevens als één van de meest duurzame zwembaden van Nederland.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.