Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Miljoenste internationale ABC zwemdiploma uitgereikt

Als we het hebben over zwemdiploma’s in Nederland gaat het meestal over het Zwem ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid en sinds enkele jaren over Superspetters van de KNZB. Maar al bijna 50 jaar geeft de ENVOZ (Eerste Nederlandse Vakopleidingen Voor Zwembadmedewerkers) ook een eigen zwemdiploma uit.

Deze zwemdiploma’s zijn internationaal erkend door de Internationale Federatie van Swimming Teachers Associations (IFSTA). Doelstelling is om de zwemdiploma’s zo goedkoop en breed mogelijk in de markt te zetten.

Bij Willem Franke Particulier Zwemonderwijs in Akersloot wordt op 13 juni 2019 het miljoenste Internationale ABC Zwemdiploma uitgereikt. De organisatie ENVOZ is de drijvende kracht achter deze internationale zwemdiploma’s.

ENVOZ is aangesloten bij de International Federation of Swimming Teachers Associations (IFSTA). Deze organisatie geeft wereldwijd opleidingen aan zwemonderwijzers en geeft een complete lijn zwemdiploma’s uit via de Swimming Teachers Association.

ENVOZ heeft ook een samenwerking met Zwem Onderwijs Nederland, waarmee het nieuwe Zwemsurvival ABC is ontwikkeld. Naast de normale eisen van het ABC zijn er survivalelementen in opgenomen om kinderen beter voor te bereiden op onverwachte situaties.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Renovatie Zwembad De Smelen Geldrop

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl