Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Verkoeling zoeken in de openluchtbaden

Het zomerse weer zorgt voor topdrukte bij de openluchtbaden. De drukte was afgelopen dagen zelfs zo groot dat vanuit veiligheidsoverwegingen de deuren dicht moesten bij een aantal zwembaden.

Ieder zwembad trekt een bezoekersgrens om de veiligheid te kunnen garanderen van de bezoekers. Een goede waterkwaliteit behouden speelt daarin ook een rol. Met teveel bezoekers is dat niet meer te garanderen.

Via de website en social media wordt dat gecommuniceerd maar desondanks voorkom je nooit teleurstellingen. Daarnaast is ook geen optie om lang in een rij te gaan staan met dit warme weer. Bij sommige baden liep de wachttijd op tot meer dan een uur.

In Vledder bij Het Bosbad had men te maken met een ander probleem. Door een ‘fout’ van medewerker liep het bad leeg, 600.000 liter water weg. Met man en macht en medewerking van het waterleidingbedrijf is het bad inmiddels weer gevuld.

Het goede nieuws is dat de de afgelopen dagen bezoekersrecords zijn gebroken en het duurt voorlopig nog even voort. Met deze hoge temperaturen zijn de openluchtbaden een attractie van formaat en trekken honderdduizenden bezoekers.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.