Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Miljoenen tekort en toch miljoenen uitgeven

Bergen op Zoom heeft geen cent te makken maar investeert wel megafors in de zwembaden. Eerder is zwembad De Schelp voor miljoenen gerenoveerd en nu is openluchtzwembad De Melanen in Halsteren aan de beurt.

Zwembad De Melanen krijgt nieuwe leidingen voor het verwarmen en filteren van het zwemwater. Daarnaast is er de komende jaren nog 1,6 miljoen beschikbaar om het zwembad tot 2030 veilig open te kunnen houden.

Nu besloten is zwembad De Melanen tot 2030 open te houden, is het van groot belang om het onderhoud op te pakken. De voorbereidingen van de werkzaamheden worden nu getroffen, de uitvoering is begin volgend jaar zodat er in de zomer van 2022 weer gezwommen kan worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.