Welkom

splash3

Nieuws

Milde straffen voor daders zware mishandeling

De rechtbank Gelderland heeft de twee 22-jarige mannen, een man van 20 jaar en een vrouw van 21 jaar uit Arnhem veroordeelt tot gevangenisstraffen. Zij hebben zich schuldig gemaakt aan het samen plegen van poging tot zware mishandeling van een medewerker van zwembad Klarenbeek in Arnhem.

Daarnaast is één van de mannen veroordeeld voor het mishandelen van een andere zwembadmedewerker. De opgelegde gevangenisstraffen variëren van 4 maanden tot 7 maanden. Ook moeten de Arnhemmers schadevergoedingen betalen aan de zwembadmedewerker.

Er is volgens de rechtbank echter onvoldoende bewijs dat de Arnhemmers de zwembadmedewerker hebben proberen te doden daarom vallen de straffen lager uit dan het OM eiste, die vroeg om celstraffen tussen de 2,5 jaar en 14 maanden.

Wat los staat van de zaak is dat de manager van zwembad, Jan van Olmen, die ook vorig jaar werd mishandeld, na een lange ziekteperiode, afgelopen week is overleden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl