Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Mijlpaal: 15 miljoenste zwemdiploma wordt uitgereikt

In Sportcomplex Merwestein in Nieuwegein wordt op 7 december aanstaande de 15 miljoenste zwemdiploma door Pieter van Vollenhoven uitgereikt.

De uitreiking vindt plaats tijdens de Praktijkdag Zwemonderwijs, een studiedag voor zwemonderwijzers met dit jaar als thema ‘Heel Nederland zwemveilig’.

Er is de laatste tijd al veel te doen geweest over de zwemveiligheid. Met het Nationaal Zwemdiploma C van het Zwem-ABC wordt voldaan aan de Nationale Norm Zwemveiligheid.

Het Nationale Zwemdiploma krijgt vanaf 1 januari 2018 ook een nieuw uiterlijk en deze wordt tevens op deze praktijkdag gepresenteerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.