Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Meters hoog hekwerk moet indringers tegen houden

Of de openluchtzwembaden nog open gaan deze zomer valt nog te bezien vanwege het coronavirus. Voordat dat je het weet zit je alweer in juni en niemand weet hoe en of het virus zich nog verder gaat ontwikkelen. Laten we hopen van niet.

Normaal gesproken begint het openluchtseizoen bij de meeste baden richting eind april. De laatste jaren zijn zeker voor de openluchtbaden zeer succesvol verlopen. Het ene bezoekersrecord na het andere werd gebroken. Helaas was er ook een keerzijde vanwege de overlast die bepaalde groepen in de samenleving veroorzaakten.

Hierdoor moesten een aantal baden maatregelen nemen. Bij zwembad De Fakkel in Ridderkerk klommen de onruststokers vorige zomer zelfs over het hek om binnen te komen. Het leidde tot veel onrust en zelfs ernstige bedreigingen naar medewerkers.

De gemeente Ridderkerk heeft daarom voor het komende seizoen besloten om een vier! meter hoog hekwerk te plaatsen rond het terrein van De Fakkel. Het meters hoge hekwerk moet herhaling van de ongeregeldheden van afgelopen zomer voorkomen.

Het plan voor het meters hoge hekwerk werd overigens afgeraden door de gemeentelijke welzijnscommissie. Het college van B & W heeft ondanks het advies toch besloten een vergunning te verlenen voor de aanleg van het hekwerk.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.