Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Met een vast gascontract zit je voorlopig goed

De gasprijzen rijzen de pan uit en zwembaden die nog niet van het gas af zijn kunnen op dit moment de hoofdprijs betalen.

Kunnen zeggen we erbij, want de zwembaden die contracten voor meerdere jaren hebben afgesloten hebben nog ‘geluk’.

Vooral de kleinere private zwembaden voelen de hogere gasprijzen. Dertig procent meer voor gas betalen drukt zwaar op de begroting.

De overheid zal waarschijnlijk weer moeten bijspringen om de zwembaden te helpen. Er zijn al kleinere zwembaden die de deuren hebben gesloten.

Niemand wil in een koud zwembad zwemmen. En zeker niet in een therapie bad of een zwembad dat zwemmen aanbiedt voor bepaalde doelgroepen.

Ook voor openluchtzwembaden die verwarmd worden op gas worden grote problemen voorzien, dan is het niet meer haalbaar om zonder steun van de gemeente het zwembad open te houden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.