Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Met een frisse duik het nieuwe jaar in!

Op tal van locaties is het nieuwe jaar ingeluid met een letterlijke frisse duik. De temperaturen waren aan de lage kant, mede door de mist van Nieuwjaars nacht was het waterkoud.

Scheveningen strand was traditioneel weer de grote publiekstrekker met tienduizenden deelnemers.

Maar de zwembaden droegen ook hun steentje bij. Veel zwemverenigingen organiseerde lokaal een Nieuwjaarsduik.

Voor de deelnemers was het even dippen en daarna vlug de badjas weer aan en iets warms drinken of eten, zoals chocolade melk of de oer Hollandse snert.

Bijgevoegde foto is van zwembad De Peppel in Ede waar de Nieuwjaarsduik in het nieuwe en eerste natuurgezuiverde buitenbad van Nederland werd gehouden.

Wij wensen iedereen een spetterend en gezond 2020!

2020

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.