Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Merwestein in twee fases duurzaam verbouwd

Vorig jaar is gestart met de renovatie in twee fases van Sport- en Evenementen complex Merwestein in Nieuwegein. Nu gaat de tweede fase starten. Het horeca gedeelte en het doelgroepenbad zijn vorig jaar gerenoveerd.

In fase twee wordt er een nieuw luchtbehandelingssysteem geïnstalleerd en de sanitaire ruimten worden vernieuwd. Het nieuwe luchtbehandelingssysteem zal worden uitgevoerd volgens het innovatieve Climotion concept, waarmee een optimaal binnenklimaat wordt verkregen welke afgestemd kan worden op de verschillende gebruikersgroepen.

Voor de conditionering van de lucht  zal er een nieuwe luchtbehandelingskast worden aangebracht welke voorzien is van een warmteterugwinning. Door de toepassing van warmteterugwinning in het systeem ontstaat er een aanzienlijke besparing op het energiegebruik omdat de restwarmte uit de afvoerlucht wordt hergebruikt voor de opwarming  van de toevoerlucht.

Naast de aanpassing van de klimaatbeheersing zal de beweegbare bodem van het doelgroepenbad gerenoveerd gaan worden en zal de verlichting vervangen gaan worden voor energiezuinige LED verlichting. Met al deze renovatie werkzaamheden is het zwembad gereed voor een duurzame en energiezuinige toekomst.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.