Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Megaproject kunstijsbaan/zwembad naar de volgende fase

Bijna de volledige gemeenteraad van Hoogeveen is unaniem akkoord gegaan met het voorstel om een kunstijsbaan in combinatie met zwembad te gaan bouwen.

De raad is bereid om ruim 15 miljoen euro extra beschikbaar te stellen. Het prestigieuze project is hiermee in een volgende fase gekomen.

Alleen gaat er nu een onafhankelijk onderzoek door de Rekenkamer plaatsvinden naar de financiële constructie van het project en de onderbouwing van de procedure.

Daaruit zal moeten blijken of het haalbaar is om een project als deze te kunnen realiseren. We blijven het op de voet volgen. Lees voor meer informatie, ‘dossier Hoogeveen’ hieronder.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.