Welkom

splash3

Nieuws

Megalomane project Hoogeveen is afgeblazen

Wat al min of meer was te verwachten, Hoogeveen krijgt geen kunstijsbaan. Het megalomane project is afgeblazen, omdat de bouw van de ijsbaan met een nieuw zwembad 20 miljoen duurder werd dan verwacht.

Er is veel te doen geweest omtrent het persoonlijke project van wethouder destijds Van Steenbergen. Het heeft Hoogeveen twee jaar in de greep gehouden.

Op voorhand werden er al diverse investeringen gedaan zoals het strategisch aankopen van gronden en uitkopen van een eigenaar van een sportcomplex.

Het hele plan kwam uit de hoge hoed van oud-wethouder Van Steenbergen en werd volledig ondersteund door burgemeester Loohuis. Wat er met deze personen gaat gebeuren na dit debacle is nog niet bekend. Maar het zou ze sieren als ze hun portefeuille inleveren.

De financiele schade is groot en loopt in de miljoenen, terwijl de gemeente het al moeilijk heeft om het hoofd boven water te houden.

Wat Hoogeveen met het verouderde zwembad De Dolfijn gaat doen is onduidelijk. Daar moet jaarlijks steeds meer geld bij, de schatting voor dit jaar is 1,5 miljoen euro.

Het blijkt maar weer eens dat de persoonlijke ambities van bepaalde personen de realiteit kunnen overstijgen. Maar uiteindelijk wint gelukkig het gezonde verstand. Lees hieronder het volledige dossier.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl