Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Mega zonnepanelen project bij zwembad De Welle

Bij Zwemcentrum De Welle in Drachten worden bijna 1200 zonnepanelen geplaatst. De gemeente Smallingerland wil hiermee een grote slag maken in het kader van verduurzaming.

De gemeente heeft exploitant Sportbedrijf Drachten een krediet verstrekt van meer dan 750.000 euro. Daarnaast krijgt het Sportbedrijf voor dit project een subsidie van de rijksoverheid.

Omdat de gemeente eigenaar is van het zwembad zal de besparing op energiekosten ten goede komen van de gemeente. De plaatsing van de zonnepanelen maken deel uit van de plannen om Smallingerland uiterlijk 2040 duurzamer te maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.