Welkom

splash3

Nieuws

Mega investeringen in de parken van Center Parcs

In de strijd om vakantiegangers te blijven trekken gaat Center Parcs mega investeren en de bestaande parken vernieuwen. En dat is hard nodig in de strijd met de touroperators die ‘goedkope’ vakantiereizen naar het buitenland aanbieden.

Een trend die een aantal jaren geleden is ingezet, de Correndon’s en SunWeb’s van deze wereld doen het heel goed en hebben zich snel ontwikkeld. Uiteraard heeft dat invloed gehad op de bezoekersaantallen en de bezettingsgraad van Center Parcs.

Om het tij te keren wordt er meer dan 550 miljoen euro geïnvesteerd om de zeven grootste vakantieparken in Nederland, België en Duitsland te moderniseren en renoveren, 85 % van het budget wordt geïnvesteerd in het upgraden en vernieuwen van de cottages en hotelkamers.

De subtropische zwembaden worden uiteraard ook in deze mega operatie meegenomen. Nieuwe attracties en nieuwe spectaculaire glijbanen staan op het programma. En de bestaande glijbanen worden voor een optimale beleving omgetoverd in interactieve glijbanen met allerlei bijzondere licht- en geluidseffecten.

Alles met het doel om te zorgen voor nog meer beleving in de parken. De werkzaamheden beginnen volgend jaar en moeten in 2023 afgerond zijn.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl