Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Meezwemmen voor de MvdW Foundation

Niet alleen in de Friese Meren maar ook in de zwembaden en open water in de regio’s. Steeds meer initiatieven komen los om Maarten van der Weijden te (onder)steunen tijdens en voor zijn tweede poging om de Elfstedenzwemtocht te volbrengen.

Overal in het land organiseren zwemverenigingen en zwembaden activiteiten om een bijdrage te leveren en geld op te halen voor de Maarten van der Weijden Foundation voor kankeronderzoek.

De activiteiten variëren van banenzwemmen tot heuse open water rondjes in de regio. Op de langste dag van het jaar, vrijdag 21 juni 2019, start de Elfstedenzwemtocht 2019 in Leeuwarden.

Net als vorig jaar wordt de Elfstedenzwemtocht live uitgezonden door de NOS en de presentatie is weer in handen van Dionne Stax. Joris Linssen is de verslaggever langs de kant, Erben Wennemars op het water.

Als alles goed gaat is de finish op zondag 24 juni op de Bonkevaart in Leeuwarden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.