Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Meer geld nodig dan gepland

Het ‘nieuwe’ zwembad Aquarijn in Alphen aan den Rijn krijgt een eenmalige subsidie van 695.000 euro van de gemeente om de verliezen over 2012 te dekken. Het verlies is groter dan verwacht, de gemeente had in de voorjaarsnota een verlies begroot van 250.000 euro. Het zwembad dat in mei vorig jaar de deuren opende heeft te maken met grote tekorten op de zwembadexploitatie. In 2013 moet er meer zicht komen op een reële exploitatie voor het zwembad. Het zwembad is in plaats gekomen van zwembad De Thermen dat vijf jaar geleden volledig afbrandde. Zoek op trefwoord Aquarijn in het nieuwsarchief voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.