Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Meer controle en toezicht bij zwembad Octopus

Na een incident waarbij een groep meisjes werd lastiggevallen door een groep jongens heeft zwembad Octopus in Leusden het toezicht verscherpt.

Er worden extra medewerkers ingezet om meer controle te houden. Zwembad Octopus maakt bovendien al langere tijd gebruik van cameratoezicht bij onder andere de glijbaan en het buitenbad. De maatregelen moeten het veiligheidsgevoel van kinderen en ouders in De Octopus vergroten.

Een groep schoolmeisjes zou zijn lastig gevallen door een groep jongens van een andere school. Medewerkers van het zwembad schakelden volgens het veiligheid protocol de politie in en die hebben het incident in behandeling genomen. De jongens die zich hebben misdragen, is inmiddels de toegang tot het zwembad ontzegd.

Klik hieronder om het Protocol Gedragsregels bij zwembaden in te zien:
Protocol Zwembaden

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.