Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Meer bezoekers door activiteiten en animatie

Het openluchtseizoen loopt op zijn einde. Zwembad de Sypel in Harderwijk heeft een heel goed seizoen gedraaid. In alle opzichten was het een beter jaar dan vorig jaar, zowel door de bezoekersaantallen, als de activiteiten die zijn georganiseerd. Door gebruik te maken van een evenementen- en animatieteam heeft het zwembad meer bezoekers getrokken.

Het zwembad heeft dit seizoen ruim 54.000 bezoekers getrokken ten opzichte van 38.993 bezoekers vorig jaar. Het succes heeft te maken met de inzet van professionals en een animatieteam, dat werd gevormd door stagiaires en vrijwilligers. Dit concept heeft volgens het zwembad de toekomst.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.