Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Medewerkers in quarantaine, zwembaden dicht

Traditioneel trekken de zwembaden in de herfstvakantie veel recreatieve zwemmers. Meestal is het slecht weer en daarvan profiteren de zwembaden.

Alleen is het dit jaar anders vanwege de aangescherpte regels door het coronavirus. De zwembaden kunnen geen grote aantallen bezoekers meer toelaten en er wordt gewerkt met tijdslots.

Van te voren online reserveren is dus noodzakelijk. En dan is het ook nog mogelijk dat zwembaden vanwege interne coronabesmettingen niet opengaan.

Exploitant Sport050 in Groningen mist in de herfstvakantie zoveel zwembadmedewerkers die in thuisquarantaine moeten, dat niet alle zwembaden open kunnen.

Zwembad Kardinge en het Helperbad zijn wel open maar De Parrel blijft dicht tijdens de herfstvakantie.

Calluna in Ermelo is ook tijdelijk gesloten. De sluiting komt door een positief geteste medewerker van het zwembad.

Het Ottenbad in Eindhoven is ook tijdelijk gesloten. Drie medewerkers zijn positief getest op het coronavirus en daardoor zijn een aantal collega’s uit voorzorg in quarantaine gegaan.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.