Welkom

splash3

Nieuws

Medemblik staat met stip op 1 als meest besluiteloze gemeente

Er gaat heel veel fout in Nederland als het om besluitvorming gaat. Zwembad De Zeehoek in Wervershoof moet dicht omdat de gemeente Medemblik geen geld heeft om het zwembad in stand te houden.

Als we het hebben over politiek dwalingen dan staat de gemeente Medemblik met stip op 1. Er zou een nieuw zwembad komen, later zou het zwembad gerenoveerd worden en uiteindelijk werd besloten om het zwembad te sluiten.

En dat gaat nu gebeuren, alleen eerder dan de gemeente had gepland. Eigenlijk zou het zwembad pas over twee jaar dichtgaan. Maar nu gaat De Zeehoek per 1 juli dicht. Reden, het personeel loopt weg.

Het jarenlang gesteggel over nieuwbouw of renovatie van het zwembad heeft ervoor gezorgd dat de medewerkers niet afwachten en opstappen.

Er is genoeg vraag naar personeel dus je kunt beter eieren voor je geld kiezen. Voor de medewerkers van het zwembad zijn de afgelopen maanden zwaar geweest. Het gesol met hun is de druppel geweest.

Zwemlessen van zo’n 750 kinderen komen nu te vervallen. Gemeente Medemblik zegt toe zich in te zetten om de kinderen die op les zijn elders te plaatsen.

En nu wordt weer gesproken over nieuwbouw…….

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Uniek zoutwaterbad in Loppersum

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: info@zwemrekreatie.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar info@zwemrekreatie.nl