Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Medemblik is de meest besluiteloze gemeente van Nederland

Besluitvorming over het bouwen van nieuwe zwembaden is vaak het werk van de lange adem en eeuwigdurend overleg. De gemeente Medemblik kan erover meepraten.

Als er sneller was gehandeld had er nu al een nieuw zwembad gestaan in Wervershoof. Lees alle gerelateerde artikelen.

Er is weer een nieuw plan ontwikkeld. Het zoveelste plan sinds 2017. Het plan is nu om samen met een ontwikkelaar een nieuw zwembad gaan bouwen in Wervershoof in combinatie met woningbouw.

Het college van B & W heeft inmiddels de plannen bekeken en is van mening dat De Zeehoek mogelijk een aantrekkelijke en maatschappelijk relevante locatie is voor de ontwikkeling van woningbouw.

Maar op basis van wetgeving is het niet mogelijk om op dit aanbod in te gaan. Het college van B & W laat de gemeenteraad weten dit plan toe te voegen aan de projecten van 2022.

Op naar het volgende plan…

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.