Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Manifestatie om de politiek te overtuigen

Zwembad Den Ekkerman in Veldhoven wil de politiek overtuigen van het maatschappelijk belang van een zwembad binnen de gemeente.

De zeer actieve manager Minette Lommers van het zwembad organiseert daarom op 13 september een manifestatie om de politiek te laten zien wat het zwembad in petto heeft.

Op het plein voor het gemeentehuis zullen alle activiteiten van het zwemmen worden gepresenteerd. Aan het einde van de manifestatie overhandigt de manager van het zwembad een petitie ter behoud van het zwemwater in Veldhoven.

Er is al maanden discussie over het voortbestaan van den Ekkerman. De politiek wil wel het zwemwater behouden, maar is besluiteloos, wordt het renovatie of nieuwbouw?

Het wordt nu hoog tijd dat de politiek een keuze gaat maken.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.