Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Maarten van der Weijden held van Nederland!

In het zicht van de haven heeft Maarten van der Weijden zijn Elfstedenzwemtocht op medisch advies moeten staken. Na 163 kilometer vonden de begeleidende artsen het niet meer verantwoordelijk dat hij verder ging.

Door een verstoorde zoutbalans en misselijkheid kon Maarten geen medicijnen binnenhouden en hij dronk ook niet meer de laatste uren. Daarnaast was hij door oververmoeidheid in het water in slaap gevallen. Wat door de criticasters werd bestempeld als een onmenselijke missie is helaas bewaarheid geworden.

Desalniettemin heeft Maarten van der Weijden een bovennatuurlijke prestatie geleverd en meer dan 4,5 miljoen euro!!! ingezameld voor onderzoek naar kanker. En zijn prestatie heeft de afgelopen tijd in heel Nederland behoorlijk wat losgemaakt en een saamhorigheid teweeg gebracht dat men nog lang zal heugen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.