Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Maand van de Zwemveiligheid bijna afgesloten

Op enkele zwembaden die nog activiteiten hebben gepland na eindigt de Maand van de Zwemveiligheid. De campagne is een initiatief van de stichting Nationale Raad Zwemveiligheid en gekoppeld aan het kennisproject NL Zwemveilig.

Met de Nationale Maand van de Zwemveiligheid wordt extra aandacht gevraagd voor het belang van de zwemveiligheid van iedereen in Nederland.

Onderdeel was de lancering van de Nationale ZwemChallenge, een nieuw concept van de Nationale Raad Zwemveiligheid om de zwemveiligheid op een uitdagende manier te testen.

Op tal van locaties zijn er zwemchallenge activiteiten georganiseerd waarbij alle doelgroepen en leeftijdscatagorien bij zijn betrokken.

Het effect van dit alles zal de komende maanden duidelijk worden als de vakantieperiodes weer aanbreken waarin de zwemvaardigheid van iedereen getest zal worden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.