Welkom

Het begint alweer een beetje te kriebelen

openluchtzwembad1

Nieuws

Ludiek evenement krijgt een vervolg

Geld binnen voor de regionale zwembaden middels een ludieke actie. Na het grote succes van de eerste badeenden race in 2017 krijgt het evenement een vervolg in 2018.

De opbrengst van de badeenden race zal worden besteed aan vernieuwing van de openluchtbaden  Zwemlust in Nieuwersluis, De Meent in Breukelen en De Koet in Kockengen.

De badeendjes worden verkocht bij de lokale supermarkten en de zwembaden zelf. Op de laatste avond van de Zwem4daagse worden eendjes te water gelaten bij zwembad Zwemlust in Nieuwersluis.

Ieder eendje krijgt een eigen rugnummer er zijn prachtige prijzen te winnen. De badeenden die als eerste over de finish komen winnen een prijs.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Wordt dit de nieuwe Aquafitness rage van 2019?

Bij Zwemles Op Maat in Alkmaar wordt er eerdaags gestart met de Acquapole lessen.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.