Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Ludiek evenement krijgt een vervolg

Geld binnen voor de regionale zwembaden middels een ludieke actie. Na het grote succes van de eerste badeenden race in 2017 krijgt het evenement een vervolg in 2018.

De opbrengst van de badeenden race zal worden besteed aan vernieuwing van de openluchtbaden  Zwemlust in Nieuwersluis, De Meent in Breukelen en De Koet in Kockengen.

De badeendjes worden verkocht bij de lokale supermarkten en de zwembaden zelf. Op de laatste avond van de Zwem4daagse worden eendjes te water gelaten bij zwembad Zwemlust in Nieuwersluis.

Ieder eendje krijgt een eigen rugnummer er zijn prachtige prijzen te winnen. De badeenden die als eerste over de finish komen winnen een prijs.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.