Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Loslatende tegels blijven een raadsel

De herstelwerkzaamheden aan het recreatiebad van zwembad De Windas in Bergschenhoek zijn afgerond. Op de bodem van het recreatiebad waren vorige maand tientallen tegels losgekomen.

De gemeente Lansingerland heeft de bodem van het zwembad opnieuw laten betegelen. Het bassin wordt nu weer gevuld met water en binnenkort kan het recreatiebad weer open.

Iedereen staat nog voor een raadsel hoe het heeft kunnen gebeuren, exploitant Sportfondsen en de gemeente gaan met de hulp van experts het bijzondere voorval onderzoeken.

Er hebben al meerdere  onderzoeken plaatsgevonden naar de mogelijke oorzaak van deze calamiteit. Een ingenieursbureau heeft diverse metingen verricht en gaat de uitkomsten analyseren.

Foto: De Windas

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.