Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Lokale bedrijven profiteren mee

Vaessen Algemeen Bouwbedrijf, de aannemer die het nieuwe zwembad van Zutphen gaat bouwen, wil aannemers uit Zutphen en omgeving betrekken bij de bouw van het nieuwe zwembad. Vijf procent van de totale investering wordt besteed aan Social Return On Investment (SROI). De bedoeling is om het metselwerk, grondverzet en schilderwerk uit te besteden aan bedrijven uit Zutphen en omgeving. Men wil ook stageplaatsen en leerlingwerkplaatsen beschikbaar stellen. Na de oplevering is Vaessen Algemeen Bouwbedrijf vijftien jaar verantwoordelijk voor het onderhoud en het bedrijf wil  daarbij ook lokale bedrijven inzetten.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.