Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Lobby voor behoud van schoolzwemmen

De gemeente Tiel moet terugkomen op het besluit om vanaf 2017 te stoppen met schoolzwemmen. Dat is althans de mening van de schoolbesturen en exploitant Sportplaza Groenendaal. De twee partijen zijn inmiddels een lobby gestart om de politiek hiervan te overtuigen.

In Tiel doen 17 scholen mee aan schoolzwemmen en ze willen het allemaal  voor de toekomst behouden. Er is volgens Sportplaza nooit overleg geweest over de gevolgen van het afschaffen of mogelijke alternatieven. Wat uiteraard ook een belangrijke  rol speelt, is dat het schoolzwemmen van essentieel belang is voor de exploitatie van het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.