Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

LIT, MIT, HIT en DIT

Aquasporten is een vast onderdeel geworden bij de zwembaden. In Nederland voor het eerst geïntroduceerd door ZwemRekreatie als aquajogging, heeft het zich in allerlei variaties ontwikkeld. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een aquafitness activiteit bedacht en uitgewerkt.

Uiteindelijk gaat het om trainen en sportief bezig te zijn met als doel conditie op te bouwen of om af te vallen. Nu dat de scholen weer beginnen en de vakanties voorbij zijn is het weer tijd om actief te gaan sporten.

Het aanbod is groot bij de zwembaden. In het nieuwe seizoen kunnen liefhebbers aquasport lessen volgen die passen bij hun persoonlijke behoefte en conditieniveau. In nieuwe benamingen is het tegenwoordig mogelijk om op ieder moment over te stappen van een zwaardere naar een lichtere aquasport.

Zwemmers kunnen onder meer deelnemen aan Lichte Intensiteits Training (LIT), Medium Intensiteits Training (MIT), Hoge Intensiteits Training (HIT) en Dans Intensiteits Training (DIT). Nieuwe namen maar het principe blijft hetzelfde, lekker sporten en actief bezig zijn in het zwembad.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.