Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Licentie Zwem-ABC voor het ’t Timpke

Zwembad ‘t Timpke uit Borculo heeft de licentie Zwem-ABC behaald. Daarmee voldoet de accommodatie als vijfde officiële zwembad in de provincie Gelderland aan de nieuwe kwaliteitscriteria om zwemles te mogen geven voor de nationale ABC-zwemdiploma’s.

In 2018 is de licentie verplicht voor alle zwembaden die deze diploma’s uitgeven. Ze moeten voldoen aan diverse eisen op het gebied van wet- en regelgeving, gedragscodes en lesmethodes.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Kijkje in het nieuwe zwembad van Gilze en Rijen

Het eerste recreatiebad van West Brabant, zwembad Tropical, is na 40 jaar gesloten en het nieuwe doelgroepenzwembad Den Butter is nu geopend.

 

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.