Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Let goed op uw kinderen tijdens de vakantie

Het is eigenlijk vanzelfsprekend, maar de voor degenen die deze zomer op vakantie gaan, is het belangrijk om goed op hun kinderen te letten tijdens het zwemmen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Vooral zwembaden in het buitenland kunnen namelijk gevaarlijk zijn, zeker voor kleine kinderen, zo meldt de The Blue Cap Foundation.

Deze organisatie is een initiatief van wijlen Jan Jonker en strijdt al jaren voor veiligheid en regelgeving bij Europese zwembaden. Jonker richtte de organisatie op nadat zijn kleinzoon in een buitenlands zwembad verdronk nadat hij door een rooster was vastgezogen Na het tragische ongeval startte hij deze organisatie op om onderzoek te doen naar de veiligheid van zwembaden.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.