Welkom

Welkom op de site van ZwemRekreatie

Welkom op de site van ZwemRekreatie.nl, de meest belangrijkste actuele nieuws en informatie voorziening voor de zwemrekreatiebranche.
Zoek op ieder willekeurig trefwoord en u vindt de meest uitlopende informatie over een bepaald onderwerp.
Via ZwemRekreatie Facebook geven wij regelmatig nieuws over activiteiten en evenementen bij zwembaden.

Likebutton

Indien u diensten en/of producten zoekt, raadpleeg A & P Info.

Nieuws

Bouw duurzaam nieuw zwembad Dronten gaat starten

Eindelijk is het zover, Dronten krijgt een nieuw zwembad en de bouw gaat nu starten. Sinds 2015 wordt er al gesproken over een nieuwe zwembad omdat het huidige bad Overboord over de houdbaarheidsdatum heen is.

Het nieuwe zwembad krijgt drie bassins: een wedstrijdbad van 25 x 15 meter, een instructiebad van 10 x 15 meter en een peuterbadje van 10 vierkante meter en wordt wel kleiner dan het huidige Overboord.

Zoals tegenwoordig alle zwembaden worden gebouwd zal het nieuwe zwembad duurzaam uitgevoerd worden, de gemeente heeft zelfs extra maatregelen genomen, zoals zonnecollectoren en meer isolatie van daken en wanden. Deze aanpassingen kosten 450.000 euro extra zodat het totale kosten voor het nieuwe zwembad op 8,1 miljoen euro komen.

Verder zal het zwembad energieneutraal worden uitgevoerd om zodoende geen CO2 meer uit te stoten en de energiekosten terug te dringen tot bijna nul. Het is de bedoeling dat het zwembad  in januari 2020 klaar is voor gebruik.

Als afscheidscadeau wordt het nieuwe zwembad vernoemd naar burgemeester Aat de Jonge, die vorige maand met pensioen is gegaan. Optisport gaat het zwembad exploiteren.

A&P

Zwembaden

Lentebad Zevenaar

ZR Video's

Ruim 700 kinderen krijgen gratis zwemles

Ruim 700 kinderen in Rotterdam hebben zich inmiddels aangemeld en gaan gratis hun zwemdiploma halen. Het Jeugdjournaal besteedde hier ook aandacht aan.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact




Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.