Welkom

splash3

Nieuws

Lekker vrijuit bewegen in het zwemwater

Aquasporten is een vast onderdeel geworden bij de zwembaden. In Nederland voor het eerst geïntroduceerd door ZwemRekreatie, heeft het zich in allerlei variaties ontwikkeld. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een aquafitness activiteit.

Uiteindelijk gaat het om trainen en sportief bezig te zijn met als doel conditie op te bouwen of om af te vallen. Nu dat de herfst zijn intrede heeft gedaan is het weer tijd om actief te gaan sporten.

Het aanbod is groot bij de zwembaden. Liefhebbers kunnen aquasport lessen volgen die passen bij hun persoonlijke behoefte en conditieniveau. In nieuwe benamingen is het tegenwoordig mogelijk om op ieder moment over te stappen van een lichtere naar een zwaardere aquasport.

Zwemmers kunnen onder meer deelnemen aan Lichte Intensiteits Training (LIT), Medium Intensiteits Training (MIT), Hoge Intensiteits Training (HIT) en Dans Intensiteits Training (DIT). Nieuwe namen maar het principe blijft hetzelfde, lekker sporten en actief bezig zijn in het zwembad.

Maar de tradtionele benamingen van aquasporten worden ook nog steeds gebruikt, zoals aquafitness, aquarobics, aquagym, aquajoggen, aquazumba, aquabootcamp, aquavaria, aquayoga etc. etc.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl