Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Leefstijl structureel veranderen door afslankcursus in het zwembad

De beste manier om af te slanken is om een programma te volgen bij een zwembad. Nu dat de vakanties bijna voorbij zijn is het weer tijd om de overtollige kilo’s kwijt te raken. Zwembaden bieden laagdrempelige beweeg- en afslankprogramma’s aan in combinatie met begeleiding van een gewichts- en voedingsconsulent.

Energiek en vitaal leven dat is het key woord tegenwoordig en in een periode van 3 maanden is het mogelijk om verantwoord af te slanken. Het grote voordeel van afslanken in een zwembad is dat de gewrichten niet overbelast raken vanwege de gewichtloosheid in het water maar de intensiteit van de oefeningen is wel hoog.

Overgewicht zorgt voor fysieke en mentale problemen en kan het dagelijks functioneren in de maatschappij belemmeren. Ervaringen hebben aangetoond dat deelnemers in 12 weken zo’n 10 tot 20 kilo kunnen afvallen wat goed is voor de bloeddruk en het cholesterol. De kans op hartfalen wordt daardoor verminderd of zelfs uitgesloten. Daarnaast zorgt het afvallen voor meer zelfvertrouwen en een beter zelfbeeld.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.