Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Leden akkoord met nieuw cao

De leden van FNV Recreatie hebben aangegeven dat zij akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao recreatie. Johan Bijlsma, sectorbestuurder FNV Recreatie, over het behaalde resultaat: “We hebben het behaalde resultaat voorgelegd aan onze leden. Zij zijn tevreden over het resultaat zeker gezien de huidige economische ontwikkelingen in de recreatie.”

bijlsma

De belangrijkste behaalde onderhandelingsresultaten zijn:
– Looptijd van 1 juli 2013 tot 1 juli 2014;
– Per 1 oktober 2013 een loonsverhoging van 1%;
– Voor een EVC traject wordt eenmalig een tegemoetkoming verstrekt van € 750,-, sociale partners zullen zich gezamenlijk inspannen om 100 EVC trajecten in het cao jaar te realiseren;
– Afspraken vanuit het Georganiseerd Overleg Recreatie (GORecreatie) dat sociale partners:
– Een intersectoraal project gaan uitvoeren inzake duurzame inzetbaarheid;
– De brochure toeslagen en werktijden gaan afronden.

FNV Recreatie is de vakbond voor werknemers in de recreatie met ruim 1.200 leden. FNV Recreatie behartigt de collectieve belangen voor alle werknemers in de recreatie op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Foto’s: Marveld Recreatie en FNV

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het kan nog gekker!

Op het eiland Penang in Maleisië opent binnenkort de langste waterglijbaan ter wereld. De attractie is 70 meter hoog en maar liefst 1140 meter lang. De waterglijbaan gaat kris kras door de jungle en eindigt in een zwembad .

De waterglijbaan wordt de belangrijkste attractie van het ESCAPE-pretpark en gaat in augustus 2019 open voor publiek.

penang

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.