Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

LED verlichting, duurzaam, modern en sfeervol

Zwembad Tropiqua in Veendam is volledig overgaan op LED verlichting. De nieuwe verlichting zorgt voor een hogere lichtopbrengst en het energieverbruik gaat aanzienlijk omlaag.

Daarnaast is de levensduur van de nieuwe verlichting veel langer en heeft het zwembad niet meer te maken met diverse soorten verlichting, wat kosten bespaart en vervanging uiteraard makkelijker maakt.

De nieuwe LED verlichting zorgt ook voor een moderne en frisse uitstraling. Het sluit ook aan bij het voornemen van de gemeente om maatschappelijk en verantwoord  ondernemen te stimuleren.

Tropiqua wil zich de komende jaren nog meer gaan inzetten op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.