Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

LED geeft sfeer en is zuinig voor uw energierekening

Veel zwembaden zijn inmiddels al overgestapt op energiezuinige en sfeervolle LED onderwaterverlichting. LED onderwaterverlichting is een toegevoegde waarde aan ieder zwembad. LED is een afkorting voor Light Emitting Diode.

De komst van LED onderwaterverlichting biedt zwembaden de mogelijkheid om naast een besparing op de energierekening te profiteren van de typische voordelen die LED onderwaterverlichting in het algemeen biedt. Dit zijn onder andere de lange levensduur van de LED’s en de flexibele toepassingsmogelijkheden zoals kleurgebruik en kleurwisselingen.

Kijk op de website van Watervision voor meer informatie.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Zwembadtherapie voor coronapatienten

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.