Welkom

splash3

Nieuws

Lange wachttijden voor zwemles maar niet voor vluchtelingen

Het asielbeleid in Nederland is totaal ontspoort. Het COA kan de druk niet meer aan en gooit bijna de handdoek in de ring. Tekort aan personeel en een hoog ziekteverzuim doen er ook geen goed aan.

Daarbij komt ook kijken dat de bevolking het laatste half jaar is gegroeid met 120.000 personen, het merendeel komt uit Oekraine. Uiteraard is het nobel van Nederland om deze mensen uit de oorlog met Rusland op te vangen.

Alleen vraag je wel af, als de oorlog voorbij is, gaan ze dan weer terug of blijven ze hier? Soms lijkt het er op dat de Oekraiense vluchtelingen hier blijven. In Andijk bijvoorbeeld is men al begonnen met het geven van gratis zwemles.

De meeste Oekraïners kunnen wel zwemmen, maar niet volgens de Nederlandse normen. Dus moeten de zwemvaardigheden worden bijgeschaafd. Uiteraard is het een goede zaak maar toch zet je af en toe wel vraagtekens bij de invulling van de vluchtelingenopvang.

Iedereen ziet Nederland als het beloofde land maar dat is het al lang niet meer. Met alle respect er zijn er teveel en die moeten ook nog een ergens gaan wonen. En dat terwijl de jeugd in Nederland niet aan woonruimte kan komen. Het hele traject van opvang is compleet uit de rails gesprongen en zie die trein maar weer eens in de rails te krijgen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Techniek van een nieuw zwembad

Lid worden

Archief ZwemRekreatie

Het archief van ZwemRekreatie omvat duizenden artikelen. Stuur een email voor meer informatie: zwemrekreatie@ziggo.nl

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u een mail sturen naar zwemrekreatie@ziggo.nl