Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Landelijke finale NK Bommetje 2019

Het is zover, het ludieke evenement NK Bommetje krijgt zijn apotheose in zwembad De Wetering in Houten. Morgenmiddag kunnen de winnaars van de voorrondes zich tijdens de landelijke finale meten met elkaar.

Er wordt in drie leeftijdscategorieën gesprongen: 10 jaar en jonger, 11 t/m 15 en 16 jaar en ouder. Het concept is simpel, wie de hoogste splash water veroorzaakt is de winnaar.

Organisator Optisport stelt voor de winnaars prijzen beschikbaar: een weekend Disneyland Parijs voor 2 personen voor de jongste leeftijdscategorieën en bij 16 jaar en ouder wint de grootste bommetjesmaker een geldbedrag van 1000 euro.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.