Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Landelijke aftrap Nationale Zwemcheck door Inge de Bruijn

Zaterdag 13 juni vindt op de Sportboulevard in Dordrecht de eerste editie van de Nationale Zwemcheck plaats. Meervoudig Olympisch Kampioene Inge de Bruijn geeft het startschot van deze dag die volledig in het teken staat van ‘fun en veilig zwemmen op vakantie’.

De Nationale Zwemcheck wordt georganiseerd door Roan Camping Holidays en de KNZB en is de eerste activiteit binnen de samenwerking tussen Roan en SuperSpetters, de nieuwe zwemlesmethode van de KNZB.

Ouders en kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar zijn van harte welkom in het Optisport zwembad aan de Sportboulevard in Dordrecht. Gedurende de Nationale Zwemcheck ontvangen ze handige tips over zwemmen op vakantie en krijgen ze nuttige en leuke zwemoefeningen onder leiding van ervaren zweminstructeurs van SuperSpetters.

Deelnemers dienen zich vooraf in te schrijven op www.nationalezwemcheck.nl

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Emmen heeft een nieuwe Aquarena

Eindelijk is het zover, het nieuwe zwembad Aquarena in Emmen is in gebruik genomen. Het nieuwe zwembad vlakbij het voetbalstadion van Emmen kostte 15 miljoen euro.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.