Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Laco International neemt zwembad Geldermalsen over

Het zwembad en de bijbehorende sporthal gaat vanaf 1 september 2015 in zijn geheel over naar Laco International. Laco exploiteert de accommodatie al 20 jaar en wordt nu ook eigenaar. De gemeente draagt 92.000 euro bij in de exploitatiekosten. Het zwembad heeft voor bijna 700.000 euro achterstallig onderhoud en de sporthal moet voor ruim 138.000 euro worden opgeknapt.

Volgens het gemeentebestuur is Laco van plan de nodige investeringen te doen en heeft het bedrijf er ook geld voor gereserveerd.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Antislipsokken om uitglijden te voorkomen

Antislipsokken hebben rubberen of siliconen patronen op de onderkant van de sok. Hierdoor heb je meer grip op de vloer, wat ervoor zorgt dat je minder snel uit zult glijden.

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.