Welkom

openluchtzwembad1

Nieuws

Laco heeft grootse plannen met De Smelen (Update)

Exploitant Laco wil zwembad De Smelen in Geldrop nog jaren openhouden. Na een periode van stilzwijgen komt het bedrijf nu met grootse plannen. De gemeente moet dan wel de bestemming van het gebied aanpassen en de bestaande subsidie handhaven.

De exploitant wil het gebied verder ontwikkelen, maar dan moet de gemeente bereid zijn mee te werken aan het aanpassen van de bestemming. Het zwembad in Geldrop voldoet volgens Laco nog aan alle eisen dat biedt mogelijkheden om het zwembad ook de komende 15 jaar open te houden.

Update 19-10-2015

De gemeente Geldrop laat via een persbericht weten niet op de hoogte is van de plannen van Laco voor zwembad De Smelen in Geldrop. De exploitant kwam met een plan om het zwembad in ieder geval tot 2030 open te houden. De exploitant wil het gebied verder ontwikkelen, mits de gemeente meewerkt aan het aanpassen van de bestemming. Andere voorwaarde is het voortzetten van de overeenkomst tussen Laco en gemeente. Laco krijgt jaarlijks twee ton subsidie, de gemeenteraad heeft besloten die overeenkomst per 31 augustus 2016 op te zeggen.

A&P

Zwembaden

ZR Video's

Het zwembaddak gaat eraf bij Center Parcs

Lid worden

Abonnee worden

Als abonnee van ZwemRekreatie heeft u exclusief toegang tot de reguliere uitgave van ZwemRekreatie met een archief van duizenden artikelen. Meld u nu aan via het aanmeldformulier en voor slechts 35 euro per jaar blijft u op de hoogte van de laatste actuele informatie en belangrijke ontwikkelingen binnen de branche.

Aanmeldformulier


captcha
Vul bovenstaande reeks in

Uitgaves

Uitgaves

Om de uitgaves van ZwemRekreatie te bekijken dient u abonnee en ingelogd te zijn. Bestaande abonnees kunnen een inlogcode aanvragen door een mail te sturen.

Lid worden

Contact
Neem contact op

Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u gebruik maken van het contactformulier. U krijgt dan per omgaande een reactie.